Telefon : 0040 744 146 709 / 0040 722 574 864

Informatii Utile

In ceea ce privesc serviciile de transport decedati aveti incredere ca :

  • suntem o firma acreditata
  • intocmim actele necesare repatrierii
  • ne deplasam rapid in orice tara din Uniunea Europeana
  • optimizam serviciile
  • respectam legislatia.

Acel moment de adanca tristete cand ati pierdut o fiinta draga din viata dumneavoastra, poate fi cu adevarat sfasietor. Pe langa durerea provocata de pierderea celor dragi, mai trebuie sa va ocupati de ceremonia funerara. Aici intervine echipa noastra Borealis Vest si va ajuta cu intocmirea documentatiei necesare si transportul decedatilor. Va intampinam cu servicii de transport funerar complete si va asiguram ca intreaga procedura respecta intru totul regulile referitoare la repatrierea persoanelor decedate.

Flota de transport cuprinde 6 masini funerare omologate cerintelor Uniunii Europene. Va punem la dispozitie atat sicriul de lemn cat si sicriul de zinc pentru ca transportarea decedatilor sa respecte normele de igiena si de siguranta in acelasi timp. Sicriul de zinc contine si un purificator in interiorul sau iar sigilarea acestuia se face fara a se percepe taxe suplimentare.

Serviciile de repatriere decedati se identifica printr-un pret transport decedati excelent si corectitudine remarcabila. Noi interactionam foarte bine cu autoritatile din tarile din Uniunea Europeana si reusim sa aducem acasa decedatii in cel mai scurt timp.

Close Menu