Telefon : 0040 744 146 709 / 0040 722 574 864

Procesul de transport funerar se realizeaza in timp util iar persoanele decedate sunt tratate cu consideratie si respect. Noi va asiguram servicii complete si va punem la dispozitie o mare varietate de accesorii funerare. Acestea completeaza in mod practic si eficient ceremonia funerara.

Serviciile de repatriere decedati se desfasoara cu masini funerare ingrijite atent ce detin toate dotarile necesare. Ne deplasam in toata Europa si ajungem la destinatie in cel mai scurt timp posibil.

Noi va ajutam sa intocmiti dosarul cat mai repede si va asiguram ca respectam cu precizie normele legislative impuse de tara unde a avut loc decesul. Detinem masini de transport funerar dotate corespunzator, ce se afla in conformitate deplina cu cerintele Uniunii Europene.

 Ne dorim sa ducem la bun sfarsit fiecare proiect de aceea am ales sa facem investitii considerabile in flota de transport decedati. Stim cat de mult conteaza sa aveti alaturi un personal specializat de aceea va asiguram ca acestia sunt bine pregatiti si pot raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra.

AVANTAJELE SERVICIILOR DE REPATRIERE DECEDATI

 • detinem toate acreditarile si omologarile necesare pentru a intocmi documentele in mod legal
 • va oferim consultanta la cost zero oricand aveti nevoie de sfaturile noastre
 • va punem la dispozitie o mare diversitate de accesorii funerare
 • realizam servicii de repatriere din toata Europa
 • detinem o flota de 6 masini funerare echipate corespunzator
 • experienta in repatrierea decedatilor isi spune cuvantul
 • serviciile de transport funerar se realizeaza in cele mai bune conditii
 • ne deplasam rapid in orice destinatie
 • va asiguram reusita indiferent de specificatiile primite
 • ne supunem cerintelor clientilor si raspundem cu promptitudine
 • respectam clientii si ii tratam cu maxima consideratie.

Firma Borealis Vest va ofera sprijin de nadejde in ceea ce priveste intocmirea documentatiei necesare repatrierii dar transportului celor trecuti in nefiinta. Noi parcurgem rapid drumul din tara unde a avut loc decesul si pana la destinatie. Va oferim garantia unui pret transport decedati avantajos si corectitudinea serviciilor.

Transportam decedatii in sicrie ce corespund cerintelor europene  si va asiguram ca intreg procesul funerar va fi pe placul dumneavoastra. In cei peste 5 ani de activitate am avut de-a face cu diferite persoane si am reusit sa ne facem admirati si pretuiti pentru serviciile oferite.

Colaborand cu o firma acreditata beneficiati de sprijin real pentru intocmirea documentelor de repatriere. Masinile de transport funerar sporesc eficienta serviciilor. Bucurati-va de un pret repatriere decedati fara egal si apelati cu incredere la noi si cu alta ocazie.

          Noi punem accent pe calitate si professionalism si vrem sa ne facem remarcati pe piata nationala si nu numai. Admiratia clientilor cu care am colaborat de-a lungul timpului a atras dupa sine doar feedback pozitiv.

Beneficiati de consultanta gratuita si convingeti-va ca sfaturile noastre sunt deosebit de practice si utile. Daca este prima data cand va aflati intr-o situatie neplacuta cand cineva drag a decedat pe teritoriul altei tari, solicitati-ne ajutorul si vom pleca imediat la drum. Indiferent unde va aflati, noi suntem la doar un telefon distanta de dumneavoastra.

Close Menu